Rio Mare

Smanji sliku

Prednosti

Riba je ključna za zdravu i uravnoteženu ishranu jer je bogata materijama koje su korisne za naš organizam.

Nutritivne vrednosti

Tunjevina Rio Mare: zdrava i ukusna

Riba je ključna za zdravu i uravnoteženu ishranu jer je bogata elementima koji su korisni za naš organizam.

Rio Mare uvek bira najbolju ribu kako bi na vaš sto donela najbolji ukus i aromu. Iz tog razloga je Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju poslužena na milionima stolova.

Ona svoj uspeh zahvaljuje svom kvalitetu. Rio Mare koristi samo najbolju tunu, takozvanu tunu žutih peraja iz najčišćih mora. Riba se pažljivo odabira kako bi garantovala najviši nivo kvaliteta te se konzervira samo u čistom maslinovom ulju i malo soli, bez konzervansa i pojačivača ukusa.

Tako naša konzervirana tunjevina, skuša, sardine i losos dolaze na naše stolove sa netaknutom većinom nutritivnih vrednosti u kontrolisanom pakovanju koje garantuje njihovu svežinu i pomaže onima koji žive daleko od mora da imaju optimalnu količinu ribe u svojoj ishhrani.

Jedna ili dve porcije ribe nedeljno štite vaše srce i krvne žile. Istraživanje koje je u SAD-u sproveo Medicinski fakultet Univerziteta na Harvardu, a koje je uključivalo oko 20.000 osoba, potvrdilo je da konzumacija ribe bogate Omegom-3 (kao što su losos i skuša) doprinosi prevenciji kardiovaskularnih problema. Hrana bogata belančevinama, ali s niskim udelom zasićenih masti, kao što je tunjevina, doprinosi fizičkom i psihičkom razvoju mladih i održava zdravlje odraslih.