Grilovani paradajz sa filetima skuše

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 kašike kapara u soli, ispranih
6 kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
sok i rendana korica 1/2 limuna organske proizvodnje
1 svežanj mešanog začinskog bilja (bosiljak, peršun, kopar)
4 zrele ali tvrde paradajze
so

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Pomešajte kapare, maslinovo ulje, limunov sok i koricu te kašiku začinskog bilja.

    2. Vodoravno presecite paradajz na pola. Ispecite ih u tiganju 3 minuta sa svake strane. stavite ih na tanjire i malo posolite.

    3. Na svaku polovinu paradajza stavite 1 filet skuše, smesu s kaparima i preostalo začinsko bilje. Dekorišite s još ispranih kapara.

Najpopularniji recepti