Mediteranska pizza sa tunjevinom i crvenim lukom

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
400 g gotovog testa za pizzu
250 g pulpe paradajza
1/2 crvenog luka
200 g mozzarelle
maslinovo ulje
origano
so

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Nasecite luk na vrlo tanke kolutiće, a mozzarellu na kockice. Pulpi od paradajza dodajte prstohvat soli i malo origana. nežno promešajte paradajz i lagano oceđenu tunjevinu.

    2. Stavite testo za pizzu u pleh za pečenje premazan maslinovim uljem. Na testo stavite tunjevinu i paradajz te luk i mozzarellu.

    3. Pecite cca. 20-ak minuta u ranije zagrejanoj rerni na 220 °C.

Najpopularniji recepti