Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Gratinirani losos sa slatkim cherry-paradajzom

Vreme pripreme

15 min.

Težina

Sezona

Proleće / Leto

Prilika

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci potrebni za četiri osobe

3 konzerve Rio Mare fileta lososa u maslinovom ulju 170 g - 300 g slatkih cherry-paradajza - 3 kriške hleba - 1/2 češnja belog luka - 30 g rendanog parmezana - veliki svežanj peršuna - so

Priprema

1. Sitno naseckajte peršun, beli luk i kriške hleba. promešajte i dodajte prezle.

2. stavite filete lososa u vatrostalnu posudu, dodajte na pola prerezan paradajz i pokrijte mešavinom od hleba, peršuna i belog luka. Dodajte malo ulja iz konzerve lososa.

3. Gratinirajte 10 minuta u jako vrućoj rerni. Izvadite iz rerne i poslužite. Ovo ukusno jelo možete pripremiti i tako da peršunu dodate kašiku kapara i nekoliko crnih maslina.



Ocena