Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Losos sa ukusnom krompir salatom

Rio Mare proizvod

Fileti dimljenog lososa

Vreme pripreme

45 min.

Težina

Sezona

Jesen / Zima

Prilika

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci potrebni za četiri osobe

500 g krompira - 3 konzerve Rio Mare fileta dimljenog lososa 150 g - veliki svežanj peršuna - 1/2 crvenog luka - 1 kašika kapara - 50 ml ekstra devičanskog maslinovog ulja - so - biber

Priprema

1. skuvajte i oljuštite krompir te ga nasecite na kockice.

2. Nasecite luk na tanke kolutove. Naseckajte peršun i kapare te ih promešajte s uljem, prstohvatom soli i biberom.

3. Nežno pomešajte krompir i luk te ih začinite sosom od peršuna. Poslužite s oceđenim lososom. Ovo ukusno jelo možete pripremiti i tako da u salatu dodate sitno narezan koren celera i nekoliko crnih maslina.



Ocena