Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Prolećne rolnice od tunjevine i paprike

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vreme pripreme

45 min.

Težina

Sezona

Proleće / Leto

Prilika

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci potrebni za četiri osobe

1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 2 žute i crvene paprike - 2 fileta inćuna u ulju - 1 kašičica kapara - 50 g majoneza - nekoliko listova salate - malo ulja - so

Priprema

1. U rerni na 200 °C pecite cele paprike 30-ak minuta uz povremeno okretanje dok im se koža ne smežura i lagano potamni.

2. Sitno naseckajte oceđenu tunjevinu, kapare i inćune te sve pomešajte s majonezom.

3. Očistite paprike od stabljike i semenki te svaku nasecite na 4 trake.

4. Napunite paprike punjenjm i namotajte ih. Na svaki tanjir stavite dve paprike, ukrasite ih s nekoliko listova salate, poprskajte uljem i posolite. Poslužite odmah.



Ocena