Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine i belog pasulja s origanom

Rio Mare proizvod

Tunjevina u salamuri

Vreme pripreme

15 min.

Težina

Sezona

Jesen / Zima

Prilika

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci potrebni za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g - 100 g mladog spanaća za salatu - 250 g kuvanog cannellini pasulja - 1/2 crvenog luka, seckanog - 2 zrela paradajza - sveži origano - 40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja - biber - so

Priprema

1. Nasecite paradajz na kockice, ispržite u posudi s uljem i lukom. Dodajte Cannellini pasulj i origano te kuvajte nekoliko minuta, začinite svežim mlevenim biberom.

2. Uklonite s vatre i dodajte spanać.

3. Ocedite tunjevinu i poslužite je uz pripremljenu salatu.



Ocena