Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine i sitno seckanog paradajza

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vreme pripreme

15 min.

Težina

Sezona

Proleće / Leto

Prilika

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci potrebni za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 3 zrela paradajza - nekoliko listova bosiljka - prstohvat origana - 50 g ekstra devičanskog maslinovog ulja - kašika balzamiko sirćeta - so - biber

Priprema

1. Nasecite paradajz na jako tanke kolutove. promešajte balzamiko sirće, maslinovo ulje, so i biber te zatim dodajte origano i grubo naseckan bosiljak.

2. Posložite kolutove paradajza u krug (poput carpaccia) i začinite sosom.

3. Na vrh stavite salatu i raskomadanu tunjevinu i odmah poslužite.



Ocena