Tanki omlet sa tunjevinom, mladim lukom i mozzarellom

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
300 g mozzarelle
6 jaja
2 kašike rendanog parmezana
veliki svežanj peršuna
2 mlada luka
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Nasecite mladi luk na tanke kolutiće te ih ispržite na malo ulja i soli.

    2. Sitno naseckajte peršun pa ga pomešajte s oguljenim jajima, malo soli i bibera. Snažno mutite nekoliko minuta, a kad se zapeni, dodajte mladi luk.

    3. Nasecite mozzarellu na kockice. Na jakoj vatri zagrejte malo ulja u tiganju, dodajte smesu od jaja, smanjite vatru i mešajte dok se jaja ne počnu stvrdnjavati.

    4. Dodajte mozzarellu i oceđenu tunjevinu pazeći da je podloga ravna. Ostavite da se mozzarella otopi na jako slaboj vatri. Preklopite omlet i poslužite jako vruće.

Najpopularniji recepti