Sledljivost

Saznajte odakle dolazi Vaša tunjevina.

Obaveza transparentnosti, sledljivosti proizvoda.

Tunjevina koja stiže na stolove miliona potrošača u Italiji i širom sveta ima svoju pozadinu, od porekla do dolaska na police prodavnica.

Takođe, njena biografija je “napisana” na svakoj konzervi kako bi potrošač znao tu informaciju. Od trenutka ulova tunjevine, do njene obrade, konzervisanja i sterilizacije, ona je pod neprestanim nadzorom.

Na brodovima, u fabrici i i laboratorijima gde se na proizvodima sprovode sveobuhvatne kontrole i analize, tunjevina putuje s etiketom koja prikazuje njeno ime, prezime i adresu: proizvođač zna iz kojeg je mora potekla, na kojem je brodu putovala, u kojoj je seriji bila u fabrici, u kojoj je limenci bila konzervisana te u kojoj je kutiji ta konzerva bila.

U slučaju pronalska bilo kakve mane uzorka, ovaj sastav omogućava proizvođaču da upotrebom istog postupka pronađe slične mane na drugim proizvodima kako bi na taj način poduzeo korektivne mere. Isto tako, taj sastav omogućava proizvođaču ocenjivanje kvaliteta posla kojeg je obavio dobavljač, u bilo kojem trenutku tokom proizvodnog procesa.

Za više informacija pišite na:
qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Saznajte odakle dolazi Vaša tunjevina

Za više informacija popunite naš kontaktni obrazac.

U želji za što direktnijim i transparentnijim odnosom sa našim potrošačima, razvili smo poseban informacijski kanal koji deluje u realnom vremenu. Pišite nam svoje sumnje, zahteve i pitanja.


Naši stručnjaci će Vam brzo odgovoriti: na Vaše pitanje uslediće naš odgovor.