Kanapei sa namazom od tunjevine, paradajzom i rukolom
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Popeceni-kruhki-z-namazom-iz-tunine-e1552463771144.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 tube Rio Mare Paté namaza od tunjevine 100 g
2 paradajza
nekoliko listova rukole
integralni hleb
2 tube Rio Mare Paté namaza od tunjevine 100 g
2 paradajza
nekoliko listova rukole
integralni hleb
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Popeceni-kruhki-z-namazom-iz-tunine-e1552463771144.jpg)
PRIPREMA
1. Nasecite hleb na kriške i lagano ga Ispecite.
2. Nasecite paradajz na tanke kolutove, stavite ih na hleb i na vrh nanesite dosta Paté namaza.
3. Dekorišite listovima rukole. Ovo ukusno jelo možete pripremiti i tako da umesto paradajza upotrebite tanke kriške sira.