Kiš sa tunjevinom

SASTOJCI

Sastojci za 4 porcije:
2 x 80g konzerve tunjevine Rio Mare u maslinovom ulju
1 pakovanje gotovog lisnatog testa
150 g rendanog sira Emental
40 g rendanog parmezana
100 ml sveže pavlake
3 jaja
1 grančica peršuna

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Zagrejte rernu na 200 ° C; obložite kalup za pitu od 24 cm papirom za pečenje. Lagano stavite testo u pleh. Dobro ga pritisnite uz stranice, a zatim izbockajte osnovu viljuškom. Pecite oko 15 minuta dok se testo ne osuši, ali ne da se ispeče.

    2. Stavite jaja i svežu pavlaku u činiju i dobro umutite. Dodajte oceđenu tunjevinu, sir i seckani peršun. Ponovo umutite i prelijte smesu preko lagano pečenog testa. Vratite kiš u rernu i pecite dok površina ne nabuja i postane zlatno žuta. Kiš se može jesti vruć ili na sobnoj temperaturi.

Najpopularniji recepti