Mini mafini sa crnim lukom i Rio Mare Paté namazom od lososa

SASTOJCI

za 12 mafina
2 tube Rio Mare Paté namaz od lososa 100g
120g brašna
1 jaje
40ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
60ml mleka
20g rendanog parmezana
1 crveni luk
1/2 kesice suvog kvasca
so
grančica timjana

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Paté namaz od lososa

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Iseckajte crni luk, propržite ga u tiganju sa malo maslinovog ulja, prstohvatom soli i timjanom.

    2. Mikserom umutite jaja sa malo mleka, dodajte brašno, kvasac i parmezan i nastavite da mutite jedan minut. Stavite so po ukusu, dodajte maslinovo ulje i proprženi luk.

    3. Stavite smesu u 12 silikonskih modli prethodno premazanih uljem i brašnom i pecite u vrućoj rerni na 180°C oko 12 minuta ili dok mafine ne narastu i porumene.

    4. Ostavite mafine da se ohlade, izvadite ih iz modli, bogato ih ukrasite Rio Mare Paté namaza sa lososom i poslužite.

Najpopularniji recepti