Mus od tunjevine

SASTOJCI

za 4 porcije
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem sira
100 ml pavlake
2 kašike majoneza
30 g očišćenih pistaća
malo potočarke
so po ukusu

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Pomešajte oceđenu tunjevinu, krem sir i majonez u posudi da se sjedine.

    2. Umutite pavlaku s prstohvatom soli, a zatim lagano spojiti sa smesom sa tunjevinom. Staviti u frižider da se ohladi pre serviranja. Grubo iseckajte pistaće.

    3. Pomoću dve kašike poslužiti mus na 4 zasebna tanjira. Iseckane pistaće pospite preko musa i ukrasite listovima potočarke.

Najpopularniji recepti