Paradajz punjen rukolom i kus kusom
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Polnjeni-paradizniki-s-kus-kusom-in-rukolo-e1552470989523.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Kus Kus 160 g
4 tvrda i zrela paradajza
svežanj divlje rukole
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
kašika popečenih bučinih semenki
so
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Kus Kus 160 g
4 tvrda i zrela paradajza
svežanj divlje rukole
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
kašika popečenih bučinih semenki
so
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Polnjeni-paradizniki-s-kus-kusom-in-rukolo-e1552470989523.jpg)
PRIPREMA
1. Prerežite paradajz na pola, izvadite pulpu, naseckajte je i stavite u posudu.
2. Krupno nasecite rukolu i dodajte je u pulpu te začinite solju i uljem. Dodajte Rio Mare Insalatissime i nežno promešajte.
3. Prepolovljeni paradajz napunite mešavinom, začinite bundevinim semenkama i poslužite.