Rolnice od pečenih patlidžana, tunjevine i rukole

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 80 g, oceđene
3 kriške patlidžana na žaru
nekoliko manjih paradajza
40 g nežnih listića rukole
10 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 sveži mladi luk
so
biber

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u sopstvenom soku

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Paradajza nasecite na četvrtine, operite i nasecite listove rukole; operite i tanko nasecite mladi luk.

    2. Razlomite tunjevinu i pomešajte je s paradajzom i narezanim lukom. Dodajte so i biber, a zatim stavite malu količinu smese na svaku krišku patlidžana. Dodajte nekoliko listova rukole na vrh i zamotajte patlidžane.

    3. Rolnice rasporedite po tanjiru. Izmešajte preostalu rukolu s malo maslinovog ulja i prelijte preko rolnica.

Najpopularniji recepti