Salata od tunjevine i belog pasulja s origanom
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-solato-iz-drobnega-belega-fizola-z-origanom-e1552466262460.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
100 g mladog spanaća za salatu
250 g kuvanog cannellini pasulja
1/2 crvenog luka, seckanog
2 zrela paradajza
sveži origano
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
biber
so
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
100 g mladog spanaća za salatu
250 g kuvanog cannellini pasulja
1/2 crvenog luka, seckanog
2 zrela paradajza
sveži origano
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
biber
so
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-solato-iz-drobnega-belega-fizola-z-origanom-e1552466262460.jpg)
PRIPREMA
1. Nasecite paradajz na kockice, ispržite u posudi s uljem i lukom. Dodajte Cannellini pasulj i origano te kuvajte nekoliko minuta, začinite svežim mlevenim biberom.
2. Uklonite s vatre i dodajte spanać.
3. Ocedite tunjevinu i poslužite je uz pripremljenu salatu.