Tunjevina sa graškom i dinstanim pečurkama

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Natopite pečurke u toploj vodi, Naseckajte luk i nasecite zelenu salatu na trake.

    2. Ispržite luk na ulju, dodajte grašak i posolite. Dodajte sečene pečurke i vodu u kojoj su se one natapale. kuvajte 15 minuta, a zatim dodajte salatu.

    3. Posolite i zabiberite te nastavite kuvati još 5 minuta.

    4. Ocedite tunjevinu i poslužite je s toplim graškom i pečurkama.

Najpopularniji recepti