Grilovani paradajz sa filetima skuše
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2019/10/grilovani-paradajz-tunjevina-e1570622373386.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 kašike kapara u soli, ispranih
6 kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
sok i rendana korica 1/2 limuna organske proizvodnje
1 svežanj mešanog začinskog bilja (bosiljak, peršun, kopar)
4 zrele ali tvrde paradajze
so
1 konzerva Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 kašike kapara u soli, ispranih
6 kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
sok i rendana korica 1/2 limuna organske proizvodnje
1 svežanj mešanog začinskog bilja (bosiljak, peršun, kopar)
4 zrele ali tvrde paradajze
so
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.rs/wp-content/uploads/2019/10/grilovani-paradajz-tunjevina-e1570622373386.jpg)
PRIPREMA
1. Pomešajte kapare, maslinovo ulje, limunov sok i koricu te kašiku začinskog bilja.
2. Vodoravno presecite paradajz na pola. Ispecite ih u tiganju 3 minuta sa svake strane. stavite ih na tanjire i malo posolite.
3. Na svaku polovinu paradajza stavite 1 filet skuše, smesu s kaparima i preostalo začinsko bilje. Dekorišite s još ispranih kapara.